ironheart.blogg.se

2017-02-27
23:41:00

Choklad med fudge och havssalt

Idag har jag testat den nya chokladsmaken från Marabou. Den nya smaken är med fudge och havssalt. Salt brukar ju förhöja smaken i det mesta och man kan se och känna små kuber av fudge. Jag tyckte att den var god och att alla smakerna var tydliga. Jag kan absolut tänka mig att köpa den igen. Jag äter inte godis nå ofta men ibland kan jag tycka att det är gott med en liten bit till kaffet.
 
Vad tycker ni om den?
Kommentera gärna. 
 
 
 
2017-02-24
11:21:00

En svår utmaning i livet

En av livets svåraste utmaningar är att släppa taget om det som varit, en svårighet för oss alla. Att göra sig redo att möta det nya och oväntade. Det första och viktigaste steget mot läkning är att erkänna och acceptera våra känslor som de är. Försöka att inte tränga undan utan sätta ord på det vi bär inom oss. I möjligaste mån. Och när det behövs, i sällskap av någon som kan vägleda genom de mörkaste stunderna. När smärtan kan accepteras utan rädsla har det en tendens att förlora makten över oss, vi kan gå vidare och ta emot det nya livet bjuder på.

Helt plötsligt, en dag när du är ute i skogen, ser du träden, himlen och stenarna som för första gången. Du har för en liten stund släppt kontrollen och verkligheten träder fram som den är.

Ge inte upp. ♥