ironheart.blogg.se

2017-09-16
23:10:20

Raw food bollar

Hej allihopa. 
Jag har sett att det blivit mer och mer populärt på senare år med att göra eget godis i raw food-stil. Raw food är en kosthållning som innebär att äta obehandlad och ofta ekologisk mat med råvaror som inte upphettats till över 47 grader. Jag blev nyfiken till att testa göra raw food bollar utan fett och utan vanligt socker. Jag tycker att de här blev goda och mycket mättande i magen. Om man inte gillar eller tål någon av ingredienserna så kan man givetvis byta ut dem till något annat. Det finns många olika varianter av raw food bollar. 
 
Recept:
Ca 10-12 stycken
 
2 normalstora bananer
3 dl havregryn
5 st dadlar
2 msk kakao
1 msk kaffe
kokos till garnering

 

Tänk på att det är kärnor i dadlar så ta bort dem om det inte är dadlar utan kärnor. 

 

Gör så här:

Mosa bananerna med en gaffel och hacka dadlarna eller kör dem i en matberedare och blanda sen ihop med resten av ingredienserna. Rulla bollar och rulla dem i kokos. Förvara dem i kylen några timmar innan de äts.

 

 
2017-09-03
20:46:00

iDeal Of Sweden

Inlägget innehåller annonslänkar från Adviral
 
iDeal Of Sweden är ett mode & livsstilsvarumärke specialiserade på mobilaccessoarer. Produkterna är uppbyggda på The iDeal Concept, vilket innebär att alla Fashion Case, plånboksfodral och hållare är magnetiskt kompatibla med varandra. Deras Fashion Collection består av 17 olika designs som varieras efter säsong och där inspiration hämtas från de senaste modevisningarna världen över. Tanken bakom modekollektionen är att kunna matcha skalen efter outfit, inredning eller humöret.
 
För att komma direkt till iDeal Of Sweden klicka HÄR.  
 


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR
 
Sponsrat inlägg