ironheart.blogg.se

2018-01-30
00:47:00

Kycklinggryta med curry

Den här kycklinggrytan är mycket lätt att göra och jag gick inte ens efter ett recept. Jag började med att steka kycklingfile i rapsolja. Sedan tillsatte jag curry, vitlök, ingefära och wokgrönsaker. Sist tillsatte jag koriander och kokosmjölk men det går lika bra att använda vanlig mjölk eller grädde om man vill det. Och vill man att grytan ska vara lite starkare kan man tillsätta chili, det gjorde inte jag. Jag tycker att det blev riktigt gott, kokossmaken tog inte över. Jag åt kokt ris till. Den här rätten passar dessutom utmärkt att frysa in och ha i matlådor.
 
 
2018-01-29
02:17:00

iDeal Of Sweden

Inlägget innehåller annonslänkar från Adviral

 

iDeal Of Sweden är ett mode & livsstilsvarumärke specialiserade på mobilaccessoarer. Produkterna är uppbyggda på The iDeal Concept, vilket innebär att alla Fashion Case, plånboksfodral och hållare är magnetiskt kompatibla med varandra. Deras Fashion Collection består av 17 olika designs som varieras efter säsong och där inspiration hämtas från de senaste modevisningarna världen över. Tanken bakom modekollektionen är att kunna matcha skalen efter outfit, inredning eller humöret.

 

För att komma direkt till iDeal Of Sweden klicka HÄR.  1. PILION PINK MARBLE / 2. WHITE MARBLE / 3. CARRARA GOLD / 4. ISLAND PARADISE MARBLE / 5. BLACK MARBLE

 

Sponsrat inlägg